logo

plovdivclubs.com

Истинско beatbox шоу в подкрепа на НИКИ
Истинско beatbox шоу  в подкрепа на НИКИ

Истинско beatbox шоу в подкрепа на НИКИ

публикувана на 16.02.2016 09:48

Тази година Любовният 14-ти февруари в Пловдив си имаше Кауза и в нея се включиха стотици пловдивчни. Браво! 


Печенката и Vogue изпълниха мисията си докрай, продадоха всички билети за Ники от ученическото парти под тепетата


Истинско beatbox шоу създаде вчера /14.02/ Световната ни шампионка Адриана Николова Печенката в клуб Vogue. Вечно усмихнатата оперна певица, а отскоро и актриса стана част то благотворителното събитие "Кауза Ники", за който се събират пари за лечение в германия. Въпреки, че клубът не се напълни до допка, мисията на партито бе на 100 % изпълнена, защото всички билети бяха предварително продадени.

 

Точната сума от целия ден бе 7 000 лева, като от клуба бяха събрани 985 лева, а през неделния ден ангелите на Ники Попов събраха още 2 400 лева от кампанията по продажба на книги в новото пловдивско заведение "Рафи", в малката "Кафе Библиотека" в Капана, както и с един симпатично-сърдит тигър, който прегръщаше всички под надслов "Любовта лекува, дари я на Ники" (виж снимките). В инициативата се включиха и учениците от Руската и Английската гимназии, които дариха лично по сметката на Ники още 3600 лева.

 

Адриана се качи малко след 19:00 часа на сцената на Vogue и вдигна на крака всички влюбени двойки от масите. Тя показа част от своя репертоар, с който взе световната титла, след което качи на сцената част младежите, за да им изтръгне сърцата. Печенката смая всички със свръх способностите си да лекува хората и да прави добри дела, след което даде и няколко beatbox ефекта, като един от тях бе отваряне на капачка от бира.

 

След добрите театрални умения певицата на "My Love" даде и няколко безплатни урока на всички ученици. Най-смела се оказа дъщеричката на известния пловдивски тенор Иво Михайлов, която била и голяма фенка на Печенката. След няколко бързи разпявания микрофонът грабна и откритието на пловдивския Street Masters за 2013-та година Веско, а Печенката зае неговото място сред публиката и логично веднага бе нападната от учениците във Vogue.

 

 

 


Седмична програма